Nejen na tyto otázky jste se ptali přímo toho nejpovolanějšího.

Speciálním hostem on-line rozhovoru Deníku byl šéfkuchař olomouckých restaurací Lobster a Atmosphere Jaroslav Klár, který o víkendu představí své umění veřejnosti na Garden Food Festivalu v Olomouci.

V neděli od 13 hodin se na hlavní scéně festivalu Jaroslav Klár utká v prestižním kuchařském souboji se Zdeňkem Pohlreichem.

Na vaše otázky Jaroslav Klár odpovídal ve středu 13. května od 15 hodin.

ON-LINE rozhovor najdete ZDE

Profil Jaroslava Klára

Šéfkuchař restaurace Lobster a Atmosphere v Olomouci.
Jako šéfkuchař vedl již několik špičkových restaurací, a to také v Itálii, kde se zrodila jeho láska k italské gastronomii.

Šéfkuchař Jaroslav KlárPravidelně se účastní stáží v luxusních pražských michelinských restauracích, kde sbírá inspiraci k vytváření zajímavých a lahodných pokrmů podle trendů nejmodernější gastronomie.

Jaroslav Klár je také účastníkem vyhlášených českých i zahraničních soutěží, odkud si přivezl již několikrát vítězství a nespočet ocenění.

Jako své poslání vidí předání svých zkušeností mladším kuchařům a učňům, to aby byla v Olomouci zachována kvalitní gastronomie, která je srovnatelná s úrovní gastronomie v hlavním městě.

Je lektorem Olomouckého kulinářského institutu.

Motto: Chci, aby lidé jedli kvalitní jídlo.
Zdroj: Garden Food Festival Olomouc