Mezi ty patřil především Dušan Millonig z kapely Vox, která před léty doprovázela Pavla Nováka st., zpěvačka Katka Chudová a také vítězka pěvecké soutěž v nejmladší kategorii Tereza Kudelová. Na koncertu zazněly jak písničky z nového vánočního alba, klasické koledy, tak i starší rock'n'rollé hity. V jeho průběhu došlo k pokřetní CD pivem, kterého se ujaly děti Pavla Nováka, Filip a Eliška. Na podiu se také objevili přerovský primátor Jiří Lajtoch a Rudolf Neuls, kteří stáli u zrodu této akce, která se uskutečnila již počtrnácté. Na závěr se diváci dočkali výstřelů konfet, umělého sněžení, ohňové show a vypouštění bílých balonků za písně „Jsi tady stále".

„Bylo to úžasné. Chodíme sem každý rok, už je to tradice. Jsem ráda, že jsem si dnes mohla s malou zazpívat koledy," řekla přímo po koncertě Marcela Voštinkova z Přerova.

Pavel Novák ml. byl s vystoupením spokojený, i když trochu zlobila technika.

„Plné náměstí lidí mě ohromně nabíjí. Dnes jsme zkusili mnoho novinek a myslím, že se vydařily. Chtěl bych popřát lidem, ať jsou na sebe hodnější v průběhu celého roku, nejen na Vánoce," uvedl zpěvák.