Zkušená rybářská parta se po dva dny nezastavila a nabízela veřejnosti fascinující podívanou.

"Jezdíme sem s rodinou každý rok a dívat se jak rybáři zatahují sítě a třídí ryby člověka nikdy neomrzí. Díváme se dlouho, pak si samozřejmě dáme nějakou dobrotu. Letos jsem poprvé ochutnal candáta na bylinkách a musím jen chválit," říkal chlapík středního věku z Nového Jičína.

Nabídka voňavých rybích specialit byla opravdu rozmanitá. Vedle klasického smaženého kapra, si mohli dát lidé pstruha po mlynářsku, kapří hranolky, sumce na česneku, rybí karbanátek nebo tatarák.

"Já mám ryby moc ráda, vždycky zkusím něco jiného. Letos vyhrál sumec a nebyl vůbec špatný," culila se pětatřicetiletá Jarmila ze Vsetínska.

Velká fronta se tvořila i kola štěstí, ve kterém se dali vyhrát kapři, amuři, tolstolobici či sumci. Výlovu Choryňského velkého rybníka navíc přálo i počasí a tak mohli být návštěvníci i organizátoři z Rybářství Haška spokojení.