„Zubrfest se stal už tradiční oslavou začátku léta a jsme rádi, že se brány pivovaru opět otevřou pro tisíce návštěvníků. Každoročně se snažíme zajistit maximálně pestrý program, ve kterém si najdou své návštěvníci napříč generacemi,“ uvedla Kateřina Vilímová, brand manažerka pivovaru Zubr.

„Na letošní ročník jsme si připravili novinku v podobě speciálního balíčku „Zlatý Pivex“. Lidé budou mít možnost koupit si za zvýhodněnou cenu 100 korun balíček pěti poukazů na piva nedávno oceněná v prestižní degustační soutěži o Zlatý pohár Pivex. Jedná se o světlé výčepní pivo Zubr Gold, 4x chmelenou jedenáctku Zubr Grand a světlý ležák Zubr Gradus,“ dodala.

Muzika, škola čepování i autogramiáda hokejistů

Posluchači si užijí odpoledne plné muziky. Na pódiu se objeví kapela Šrouby a Matice, která hraje nejznámější písně skupiny Mandrage, ale také hitmaker Michal David, český rapper Raego, písničkář Thom Artway a zlatým hřeben večera bude legendární tanz metalová skupina Trautenberk.

Fanoušci HC Zubr Přerov.
Konec spekulací. Přerov bude hrát Chance ligu, co Meopta?

Doprovodný program se letos rozšíří o první ročník školy čepování piva. Lidé se zábavnou formou dozví, jak o pivo pečovat a správně ho čepovat. Součástí nabitého odpoledne jsou i soutěže o atraktivní dárky, exkurze do provozu pivovaru a hokejoví fanoušci se setkají se svými oblíbenými hokejisty během autogramiády A-týmu HC Zubr Přerov, která startuje v 17 hodin.

K mání bude bohatý pivní sortiment a chybět nebude ani nefiltrovaný čtyřikrát chmelený ležák Zubr Grand přímo z ležáckého sklepa nebo piva Zubr Gold a Zubr Gradus oceněná v dubnu medailemi na odborné degustační soutěži o Zlatý pohár Pivex 2023.

Ochutnat můžete i Višňový ležák

Příznivci netradičních piv mohou ochutnat dvanáctistupňový Višňový ležák z nového programu Sládkův tip, ve kterém letos společně představují sládci pivovarů Zubr, Holba a Litovel jedinečný výběr sedmi limitovaných edic piva, uvařených k různým příležitostem podle unikátních receptur.

Stavba obřího robotického centra pro on-line nakupování společnosti Amazon v Kojetíně je u konce.
Amazon spustí provoz v Kojetíně ve druhé polovině června. Město získá záchranku

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou k dostání v on-line předprodeji na webových stránkách festivalu www.zubrfest.cz, nebo v podnikové prodejně pivovaru. Na místě budou stát 450 korun.